Je persoonlijke groeiteam

Samen aan de slag om het succes van je organisatie te laten groeien! Wij helpen je organisatie met het slimmer en sneller uitvoeren van administratieve processen. 

over ons, over De Saak

Wat we doen en voor wie?

Wij helpen architecten- en ingenieursbureaus in het MKB van Nederland. Jouw projectadministratie kan supergoed geautomatiseerd worden met onze oplossingen! Wij maken apps en verbinden je bedrijfssoftware (ERP) met je ICT. Daar zit onze kracht! 

Om de doelen van je bedrijf te realiseren gebruiken wij oplossingen van Microsoft: Business Central 365, Office365 en PowerApps. 

samen aan de slag met microsoft oplossingen

Waar het kan altijd groener

Waar het kan kiezen wij duurzaam! Dat zie je tijdens de selectie van onze partners, de manier waarop onze medewerkers presteren en hoe we samenwerken. Dienstverlening verzorgen we online en we werken 100% digitaal. 

Ons team

Ons Team bestaat uit enthousiaste professionals die zich inzetten voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Wij combineren ervaring met de nieuwste technologieën die Microsoft biedt. Daarbij houden wij de wens van de klant en het budget in het oog.

Een optimaal resultaat is voor ons altijd een werkbare oplossing die gebruikt wordt.

Over ons, Rob, business central

Rob Oud

Inspirator

Thijs Molenaar

Developer

Over ons, Wessel, business central

Wessel Oud

Designer

Kopje koffie doen?

Open soliciatie

Ben jij onze volgende probleemoplosser?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons team kunnen versterken. Bij De Saak geloven we in het creëren van een omgeving waarin mensen kunnen groeien en bloeien. We bieden een stimulerende en uitdagende werkomgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.