Inleiding

Wat een week! Microsoft Inspire 2023 zit erop en het was een evenement vol opwindende aankondigingen, baanbrekende productlanceringen en spannende nieuwe partnerschappen. In deze blogpost deel ik met je de vijf belangrijkste aandachtspunten en de vijf voordelen van deze ontwikkelingen voor jou en je bedrijf. Laten we erin duiken!

In de volgende paragrafen zullen we in detail treden over de belangrijkste aankondigingen, productupdates, en de nieuwe technologieën die we hebben ontdekt. We zullen ook bespreken hoe deze ontwikkelingen jouw organisatie ten goede kunnen komen en hoe De Saak kan helpen deze nieuwe technologieën te integreren in jouw bedrijfsvoering. Dus lees verder om alles te leren over Microsoft Inspire 2023 en de opwindende toekomst van technologie.

Top 5 Aandachtspunten van Microsoft Inspire 2023

  1. Introductie van Microsoft 365 Copilot prijsstelling – Voor $30 USD per gebruiker/per maand (prijzen Europa zijn nog niet bekend) krijg je toegang tot Microsoft 365 Copilot, met een breed scala aan AI-mogelijkheden naadloos geïntegreerd in Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, en Teams.
  2. AI-functies toegevoegd aan Power Automate Process Mining – Power Automate Process Mining, beschikbaar vanaf 1 augustus 2023, is een game-changer voor bedrijven die hun processen willen optimaliseren en kosten willen besparen.
  3. Azure Back Up en Azure Archive – Met Microsoft 365 Backup kan je razendsnel je OneDrive, SharePoint, en Exchange-data herstellen, en met Microsoft 365 Archive krijg je een kostenefficiënte opslaglaag voor koude data binnen SharePoint.
  4. 2023 Release Wave 2 Plannen voor Microsoft Dynamics 365 en Power Platform – Met honderden nieuwe functies, waaronder AI-capaciteiten en verbeteringen, is deze aankomende release een teken van Microsoft’s toewijding aan digitale transformatie.
  5. Introductie van Sales Copilot – Deze rolgebaseerde copilot komt met verschillende mogelijkheden, zoals het genereren van contextuele e-mails met Dynamics 365 Sales-data, samenvattingen bieden van klantinformatie en real-time tips tijdens Teams-vergaderingen.

Top 5 Voordelen van Microsoft Inspire 2023

  1. Naadloze integratie – De AI-mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot worden naadloos geïntegreerd in je vertrouwde Microsoft-programma’s, waardoor je efficiënter kunt werken en meer gedaan kunt krijgen.
  2. Procesoptimalisatie – Met de AI-functies in Power Automate Process Mining krijg je inzicht in je bedrijfsprocessen, waardoor je processen kunt optimaliseren en kosten kunt besparen.
  3. Veilige dataopslag en herstel – Met Microsoft 365 Backup en Archive heb je de mogelijkheid om snel je data te herstellen en veilig op te slaan, waardoor je bedrijf beter beschermd is tegen dataverlies.
  4. Digitale transformatie – De 2023 Release Wave 2 voor Microsoft Dynamics 365 en Power Platform biedt tal van nieuwe functies die je helpen bij de digitale transformatie van je bedrijf.
  5. Betere klantrelaties – Met Sales Copilot kun je betere relaties opbouwen met je klanten, dankzij de functies zoals het genereren van contextuele e-mails en het bieden van real-time tips tijdens vergaderingen.

Microsoft bewijst zich opnieuw

Microsoft Inspire 2023 heeft opnieuw bewezen dat Microsoft de technologische vooruitgang in de bedrijfswereld blijft stimuleren. Van de introductie van nieuwe producten en prijsstellingen tot de integratie van geavanceerde AI-functies in bestaande tools, er is veel om enthousiast over te zijn na dit evenement.

In het bijzonder, met de aankondigingen zoals Microsoft 365 Copilot prijsstelling, de toevoeging van AI-functies aan Power Automate Process Mining, Azure Back Up en Azure Archive, 2023 Release Wave 2 Plannen voor Microsoft Dynamics 365 en Power Platform en de introductie van Sales Copilot, toont Microsoft haar toewijding aan het helpen van bedrijven bij het efficiënter maken van hun processen en het optimaliseren van hun workflows.

Conclusie

Voor jouw bedrijf betekenen deze ontwikkelingen nieuwe mogelijkheden om jouw teams effectiever te laten werken, jouw processen te stroomlijnen en uiteindelijk jouw bedrijf te laten groeien.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw digitale transformatie met de kracht van Microsoft en onze oplossingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij helpen je graag om de doelen van je bedrijf te realiseren.

Inhoudsopgave

Benieuwd hoe we te werk gaan?

Lees meer interessant nieuws